Avantajları Yakalayın

Özel hazırlanan altyapısı ve sunduğu geniş fırsat yelpazesi ile üyelerimizi, SULTANİ KART’ın ayrıcalıklı dünyasına davet ediyoruz.

Sultani Kart Bana Ne Sunar?

SULTANİ KART, sağlık hizmetlerinden teknolojiye, yeme-içmeden özel etkinliklere kadar uzanan geniş bir yelpazede, çeşitli markalarla iş birliği yaparak üyelerimize ayrıcalıklı fırsatlar ve faydalar sunma amacıyla dinamik bir sadakat programı olarak tasarlanmıştır.

Seçeceğiniz fayda modelinin koşullarına bağlı olarak kartınızı gerek kişisel, gerekse işletmenize özel ihtiyaçlarınız için kullanabilirsiniz.

Üyelerimizin iş ve özel hayatını kolaylaştırmak amacıyla farklı alanlarda kurumsal çözüm ortaklarıyla buluşmalarını sağlayarak, sağlık, yeme-içme, turizm, denizcilik ve motor sporları gibi çeşitli kategorilerde ulaşacağınız indirimlerin yanı sıra farklı fırsat ve avantajları kullanımınıza sunuyoruz.

Kimler sahip olabilir?

SULTANİ KART, Galatasaraylılar Derneği üyelelerinin kullanımına yöneliktir.

Nasıl başvurulur?

Galatasaraylılar Derneği üyelik bilgilerinizi kullanarak, online.galatasaraylilardernegi.org.tr adresinde yer alan formu doldurmanız yeterlidir.

Gerekli kontroller yapıldıktan sonra önce sanal kartınız oluşturarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Aktif (aidat borcu olmayan) üyelerimizin başvuruları kabul edilmektedir.

Nasıl kullanılır?

SULTANİ KART ile satış noktalarında yapacağınız işlemlerde ilgili firmanın güvenlik politikasına bağlı olarak kartınızdaki QR kod okutularak, ya da kimlik bilgileriniz ile kontrol sağlanacaktır.

Fırsat Önerebilir Miyim?

Galatasaraylılar Derneği  Online Platformunda yer alan SULTANİ KART > “Fırsat Öner” başlığı altındaki formu kullanarak programa dahil edilmesini istediğiniz firma ya da fayda önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

SULTANİ KART ile ilgili tüm sorularınızı iletmek ya da destek almak için dernek@galatasaraylilardernegi.org.tr e-posta adresine başvurabilirsiniz.