Fidel Berber

Başkanın Mesajı

Sevgili Galatasaraylılar,

Türkiye’nin en köklü eğitim kurumu Galatasaray Lisesi’nde okuyanların okul sonrası buluşma noktası olan Cemiyetimiz aracılığıyla camiamıza hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz. Bu görev için yola çıkarken tüm projelerimizi başta genç kardeşlerimiz olmak üzere bütün Galatasaraylıları kapsayacak şekilde planlayacağımızı, iletişim imkanlarını Cemiyet lokali ve kurullarımızla sınırlı kalmayacak şekilde çoğaltmak için çalışacağımızı söylemiştik.

Attığımız her adımın, düzenlediğimiz her etkinliğin birlik ve beraberliğimizi sürekli kılmamıza destek olacak bir fırsat olduğu inancıyla hareket ediyoruz. Ortak noktamız olan lisemizle ve lisede halihazırda okuyan kardeşlerimizle bağlarımızı kuvvetlendirmek, farklı devrelerden farklı kuşaklardan üyelerimizi bir araya getirerek ortak değerlerimizin aktarımını temin etmek daima önceliğimiz olmaya devam ediyor.

Her zaman vurguladığımız “Sınırsız Galatasaray” hedefine ulaşmanın en önemli yolu günün iletişim araçlarını etkili kullanmaktan geçiyor. Bu doğrultuda dijitalleşmeye önem veriyor, mecralarımızın hem görsel hem de içerik olarak bize yakışır bir şekilde var olması için çalışıyoruz. Bugüne kadar bize ilettiğiniz dilek ve önerilerinizi dikkate alarak yenilediğimiz web sitemizle sizlere daha güncel ve etkili bir şekilde ulaşacak olmanın heyecanı içindeyiz. Daha da ileri gidebilmek adına öneri ve fikirlerinizi her zaman olduğu gibi bundan sonra da bizlerle paylaşmaya devam etmenizi özellikle rica ediyorum.

Dernek olarak sizlerle daha sağlıklı iletişim kurmak, sizlerin de bizlere daha kolay ve etkili bir şekilde ulaşabilmeniz için bilgilerinizi güncel hale getirmeniz ve bizleri sosyal medya hesaplarımızdan da takip etmeniz son derece önemli. Yaşadığımız pandemi günleri iletişimin tüm topluluklar için ne kadar değerli olduğunu ortaya koydu. Galatasaraylılar olarak birbirimizle iletişimi her koşulda canlı tutmamız, bizi diğer topluluklardan ayıran dayanışma ve birlik ruhumuza daha da güç katacaktır.

Parçası olmaktan her birimizin gurur duyduğu camiamızda Galatasaraylılar Derneğimizin faaliyetlerine fikirleriyle, önerileriyle, maddi ve manevi destek sunan her bir Galatasaraylıya içtenlikle teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tıpkı yenilenen web sitemizde olduğu gibi, daha iyiye ulaşmak için yapılan her katkı bizler için çok kıymetli. Lütfen bizleri “katkılarınızdan” mahrum bırakmayın.

Sevgi ve Saygılarımla
Fidel Berber