EL ELE GELECEĞE

Galatasaray Mentorluk Programı

Her Galatasaraylı okuluna adım attığı günden başlayarak gelecek için şekillenmeye koyulur, sonra da geleceği şekillendirmeye soyunur...

Ömür boyu süren bu yolculukta farkı yaratan “ağabey, abla, kardeş” birlik ve beraberliğidir. Güçlüklerin üstesinden gelmek için baş vurulan, omuzuna yaslanılan yine bir Galatasaraylıdır.

Bu geleneksel dayanışmamızı, meslek ve çalışma alanlarında kurumsal bir süreç ile desteklemek istiyoruz. Güçlükleri göğüslemeye önceden hazırlanmayı, başarıları kolaylaştırmayı ve geleceğe yönelik gelişimi hızlandırmayı amaçlıyoruz.

Kariyer ve Sürekli Eğitim Komitesi çerçevesinde oluşturduğumuz Mentorluk Programı ile Galatasaraylı gençlerin, erken iş yaşamlarında karşılaştıkları sorunları çözmelerine yardımcı olmak ve atacakları adımlarda yol göstermek için örgütleniyoruz.

Mentorluk, deneyimli ve konusunda uzman bir kişinin (Mentor) bilgi ve deneyimini, diğer bir kişiye (Menti) aktardığı ve ona örnek olduğu öğrenme ve gelişim ilişkisidir. Özünde bir şirket içinde deneyimli yöneticilerden yeni başlayan çalışanlara doğru bir paylaşım olmakla beraber, hedef kitle, yaş grubu ve değişik amaçlar için yapılandırılmış Mentor-Menti ağları, okullarda ve çeşitli kurumlarda uygulanmaktadır.

Galatasaray Mentorluk Programı ise yukarıdaki tanımlardan yola çıkarak Mentor-Menti eşleştirmelerini yaparak geleceğe el ele yürümelerine yardımcı olacaktır. Siz de programımızın bir parçası olmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantı üzerinden ulaşabileceğiniz formu doldurarak programımıza başvurabilirsiniz.

Herhangi bir sorunuz olması durumunda bizlere mentorlukagi@gsd.org.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.