MENTORLUK KOMİTESİ PROJELERİMİZ

EL ELE GELECEĞE

Galatasaray Mentorluk Ağı 3. Dönem

Galatasaraylılar Derneği Kariyer ve Sürekli Eğitim yapılanması çerçevesinde oluşturduğumuz Mentorluk Programı’nın üçüncü dönemi başlıyor.

Bu üçüncü dönemde de deneyimli ve konusunda uzman abla, ağabey, ve kardeşler (mentorlar) bilgi ve deneyimlerini destek arayan gençlere (mentilere) aktaracaklar. İş yaşamlarında karşılaştıkları sorunları çözmelerine yardımcı olmaya ve atacakları adımlarda yol göstermeye devam edecekler.

Bitirmek üzere olduğumuz ikinci dönemde, alınan başvurular arasından toplam 190 mentor ve menti için, Türkiye yanında farklı ülkeleri de içeren 95 eşleştirme yapıldı. Geneli başarılı olan birliktelikler, verimli çalışmalar, beklentilerin ötesinde yararlı uyumlar gözlendi, çok olumlu geri dönüşler alındı. Bu linkten 2. dönem ile ilgili genel bilgilere ulaşabilirsiniz

Bu dönemde sürdürülen izlemeler ve yapılan anketler yoluyla alınan geri bildirimler uygulamadaki doğruların, yanlışların, eksiklerin saptanmasını sağladı. Edinilen deneyimler üçüncü dönemin daha iyi planlamasına yardımcı oldu. Hepimizi etkileyen Covid-19 ve pandemi kısıtları ise, aynı ülkede/ilde olamayan eşleşmeler yanında, herkes için uzaktan iletişimi öne çıkarttı.

Bunların sonucunda, geleneksel Galatasaray dayanışmasını meslek ve çalışma alanlarında kurumsal bir süreç olarak destekleyen Galatasaray Mentorluk Ağı için bilişim/yazılım destekli dijital platformların kullanılmasına öncelik verilmeye devam edecek. İkinci dönem ve sonrası, e-mentoring yaklaşımlarıyla, uzaktan/yerinden çalışma ortamlarında, videokonferans ekranlarında ama aynı göz göze, yüz yüze sarı-kırmızı buluşma sıcaklığıyla sürdürüldü ve üçüncü dönem de şimdilik böyle gerçekleşecek

Her dönem ilgi ve katılımın arttığı mentorluk programına katılımınız bekliyoruz.

Unutmayın son başvuru tarihi 10 Ocak 2021!

MENTOR adayı olarak birikim ve zamanını paylaşmak isteyenlerin kendilerini tanıtmaları, ilgilendikleri konuları ve düşüncelerini iletmeleri için aşağıdaki linkte bulunan başvuru formunu doldurmalarını rica ediyoruz:

Mentor başvuru formu

MENTİ adayı olarak destek arayışında olan ve gelişimlerini planlamak isteyenlerin gereksinimlerini belirtmeleri, hayallerini, isteklerini, amaçlarını anlatmaları aşağıdaki linkte bulunan anketi doldurmasını rica ediyoruz:

Üniversite öğrencisi mezunlarımız:

Menti başvuru formu

İş hayatındaki mezunlarımız:

Menti başvuru formu

Saygı, sevgi ve teşekkürlerimizle…

Mentorluk Alt Komitesi