Yurt Dışı Eğitimde Destek Programı Başladı

Değerli Galatasaraylılar,

Yurt Dışı Eğitimde Destek Programı 2. Dönemi Başladı!

İlk dönemimizde 15 destekçi ile lisede okuyan 91 kardeşimize yurt dışında eğitim konusunda destek sağladık, programa katılan 12. Sınıf kardeşlerimiz Dartmouth College, Amherst College, Drexel University, University of California gibi seçkin üniversitelere kabul alıp tercih ettikleri üniversitelere yerleştiler.

Bu dönem, daha çok kardeşimize daha sık destek sağlayabilmek için daha çok destekçiye ihtiyaç duyuyoruz. Özellikle liseden yakın zamanda mezun olan (153, 152, 151, 150, 149, 148, 147) mezunlarımızın yardımına ihtiyaç duysak da ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Hollanda ve Uzak Doğu'da lisans eğitimi tamamlamak isteyen liseli kardeşlerimize üniversite seçimi, belirtilen ülkelerde yaşam, hazırlık ve lisans programlarına başvuru süreci gibi konularda destek sağlayabilecek tüm Galatasaraylıları programda destekçi olmak için başvurmaya davet ediyoruz.

Başvuru için aşağıdaki formu doldurabilir, herhangi bir sorunuz olması durumunda ise  gsyurtdisilisansdestekprogrami@gmail.com a ulaşabilirsiniz.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe84nbooVfjQhQgVXVErCH3UmHCZzFgxPJhF3M7L-5-BappwQ/viewform

 

Saygı, sevgi ve teşekkürlerimizle,

Galatasaraylılar Derneği

Kariyer ve Sürekli Eğitim Komitesi

Yurt Dışı Eğitimde Destek Programı Alt Komitesi