VEFAT - PROF. DR. DUYGUN YARSUVAT

Mektebimizin 1957 yılı mezunlarından, 1192 sicil numarası ile divan üyemiz, eski Başkanlarımızdan ve Galatasaray Üniversitesi eski Rektörlerinden, Prof. Dr. Duygun Yarsuvat'ı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz.

Yıllar boyunca Camiamızda; Galatasaray Spor Kulübü Başkanı ve Galatasaray Spor Kulübü Divan Başkanı, Galatasaraylılar Yardımlaşma Vakfı Başkanı ve Mütevelli Heyeti Üyeliği, Galatasaray Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu ve Mütevelliler Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunmuş olan, Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu önemli hukukçulardan, eğitim insanı, değerli Ağabeyimiz Prof. Dr. Duygun Yarsuvat'ın cenazesi, 12 Eylül 2021 Pazar günü, saat 14:00'te Levent, Afet Yolal Camii'nde kılınacak olan cenaze namazı sonrası defnedilecektir.

Prof. Dr. Duygun Yarsuvat'a Tanrı'dan rahmet, Camiamıza sabır ve başsağlığı dileriz.