haber

Önemli Bilgilendirme Fransızca Kursu İptali

Covid-19 salgın sürecinin özellikle de Mektepteki kardeşlerimiz üstünde yarattığı etkiyi bir parça azaltabilmek adına Derneğimizin çabaları, Galatasaray Lisesi Okul Aile Birliği koordinasyonu ve Lise Müdürümüzün onay ve desteğiyle hazırlık sınıfındaki kardeşlerimize yönelik organize etmeyi planladığımız Fransızca kursumuzu, CİMER'e yapılan ve yersiz ithamlarda bulunulan bir şikayet sonucunda üzülerek iptal etmek zorunda kaldık.

Salgının başladığı tarihten itibaren Galatasaraylılar Derneği olarak tüm Galatasaraylılar’ın dert ve ihtiyaçlarına ortak olduğumuz gibi, 13. sınıf olma bilinciyle Lise’deki kardeşlerimize de elimizden gelen eğitim desteğini kendilerinden herhangi bir ücret talep etmeksizin, yine Galatasaraylı kardeşlerimizin liderliğinde vermeyi Galatasaray Lisesi idaresiyle birlikte arzulamıştık. Bu noktada Cumhurbaşkanlığına yapılan şikâyette belirtilen “maddi menfaat kazanımı” yalan ithamından ziyade bahsi geçen eğitimlerin yapılamayacak olması bizleri üzmüştür.

Camia olarak her zaman olduğu gibi bu tarz karalamalara karşı da dayanışma içinde olacağımıza dair hiçbir kuşkumuz bulunmamaktadır. Galatasaraylılar Derneği olarak küçük kardeşlerimize bu desteği çok gören ve Galatasaray’ın birçok değerli kurum ve paydasını zan altında bırakmayı hedefleyen şikâyet sahibini tespit ederek gerekirse konuyu yargıya taşımak konusunda kararlılığımızı sizlerle de paylaşmak isteriz. Gelişmelerden Camiamızı haberdar etmeye devam edeceğiz.

Galatasaraylılar Derneği Yönetim Kurulu