Olağan Genel Kurul Hazırunu Bilgilerinize Sunulmuştur

Sevgili Galatasaraylılar,

22 / 29 Şubat 2020 Cumartesi günü Galatasaraylılar Derneği / Levent binasında saat 10.30'da yapılacak olan Olağan İdari / Mali Genel Kurul Toplantısı için Hazırun, Derneğimizde ilan edilmiştir.

Tüzüğümüzün 16. maddesi gereğince; aidatlarını 2 Şubat 2020 Pazar, saat 19.00'a kadar ödemiş olan üyelerimizin adını içeren Hazırun, 3 gün süre ile Derneğimizde ilan edilecektir. İlan süresi boyunca yapılacak itirazlar ise Sicil Kurulu tarafından karara bağlanıp liste kesinleşecektir.

Bu nedenle üyelerimizin 6 Şubat 2020 Perşembe günü saat 19.00'a kadar listeden kontrollerini yapmalarını, listede adı bulunmayan üyelerimizin Dernek sekreteryasına başvurmalarını, aksi halde yapılacak itirazların dikkate alınamayacağını önemle duyururuz.

Saygılarımızla,