Galatasaraylı İşletmelere Dayanışma Çağrısı

Sevgili Galatasaraylılar,

Pandemi sebebi ile olağanüstü bir dönem yaşıyor, sağlık sorunları başta olmak üzere, ekonomik olarak da güç bir zaman diliminden geçiyoruz. Bu zorlu süreçte temel değerlerimizden dayanışmanın her zamankinden daha önemli olduğunu düşünüyoruz.

Camia olarak, geniş iş ağımızı ve nitelikli iş gücümüzü üyelerimize tanıtarak ve buralarda sunulan servis, hizmet ve ürünlerin de üyelerimize daha avantajlı koşullarda ulaşmasına öncülük etmek, bu sinerji ile bu süreci bir nebze daha kolaylaştırmayı hedefliyoruz.

Bu bağlamda iş birliği yapmak isteyen işletmelerimiz dernek@galatasaraylilardernegi.org.tr mail adresinden bize ulaşabilirler.

Sizlere hızlı ve etkin bir şekilde ulaşabilmemiz adına üyeliklerinizin güncel olmasının önemli olduğunun altını çizer, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.