2021 – 2020 Basketbol Sezonu’nda, Üyelerimize Özel Kombine ile Galatasaray Kadın Basketbol Takımımızı Destekliyoruz

Sevgili Galatasaraylılar,

Yeni transferleri ve altyapısından yetiştirdiği genç yeteneklerle iddialı bir kadro oluşturan Galatasaray Kadın Basketbol Takımımızı salonlarda desteklemek için 6 Ekim’de Fenerbahçe ile oynayacağı Eurolig maçından başlayarak, tüm sezon yerimizi ayırıyoruz.

2021 - 2022 sezonunda Herbalife Nutrition KBSL ve Eurolig Kadın’da, Bahçelievler Şehit Mustafa Özel Spor Salonu’nda oynayacağımız iç saha maçlarını kapsayan kombine biletleri satışa sunulurken, takım benchinin karşısında yer alan sarı kombine dahilinde bulunan A Blok’ta 1-2-3-4. sıraları % 10 indirimle Derneğimizin güncel üyelerine ayrıldı.

Üyeliği güncel olan üyelerimize özel 405 TL bedelle satılacak olan Galatasaray Kadın Basketbol Takımı kombineleri için kombine kart olmayacak olup, girişler Passo uygulamasından akıllı cep telefonları ile yapılacaktır.

2021 – 2022 Basketbol sezonunda kombine alarak takımımızı desteklemek isteyen üyelerimiz, Akbank, Levent şubesi, TR40 0004 6001 7588 8000 1410 20 numaralı Galatasaraylılar Derneği hesabına isim, soyisim ve sicil numaraları ile ödeme yapabilirler.

Ödemelerini yapan ve yanyana oturmak isteyen üyelerimizin dernek@galatasaraylilardernegi.org.tr e mail adresinden Dernek sekreteryamıza bilgi vermelerini rica ederiz.

Saygılarımızla,