SPOR KOMİTESİ PROJELERİMİZ

Lisedeki her branştaki antrenör eksiği tespit edilip takımları çalıştırmak için gönüllü olabilecek dernek üyeleri belirleyeceğiz, okul yönetiminden izin alınarak takımların düzenli spor yapmasını organize edeceğiz. Tüm dernek üyelerini kapsayacak “Sultani Turnuva”ya birden fazla spor branşı katılmasını sağlayacağız. Sağlıklı yaşamın olmazsa olmaz bir parçası olan sporu teşvik edip tüm dernek üyelerinin ve lise öğrencilerinin katılabileceği spor aktivitelerini düzenleyeceğiz. Tüm Galatasaray eğitim kurumlarındaki spor takımlarının faaliyetlerine destek olacağız. Galatasaray Spor Kulübü sporcu ve yönetici havuzuna alanında uzman kişileri hazırlayarak katkıda bulunacağız. Dernek bünyesi dışında düzenlenen çeşitli amatör turnuvalara dernek üyelerinin ve/veya lisede okuyan kardeşlerimizin katılımını sağlamak için katkıda bulunacağız. Spor yöneticiliği alanında çeşitli paneller düzenleyeceğiz. Lisedeki ilgili kolların faaliyetlerine destek olacağız. Profesyonel spor yapan kardeşlerimize ve dernek üyelerine destek olacağız. 100.yılını kutlayacağımız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında, ilk spor şenliği yapanların kardeşleri olarak sorumluluklarımızı yerine getireceğiz.