Yeni Müdürümüz Prof. Dr. Murat Develioğlu'nu Tebrik Ederiz

Değerli Galatasaraylılar,

En kıymetli makamımız, Tevfik Fikret'in makamı Galatasaray Lisesi Müdürlüğü'nde bugünden itibaren görevi devralan Prof. Dr. H. Murat Develioğlu'na en candan tebriklerimizi sunarız.

Türkiye'nin dört bir yanından Mektebimize gelen pırıl pırıl gençlerin "Galatasaray Liseliler'' olarak yetişmesinde en önemli katkıyı verecek olan Kıymetli Müdürümüzün her zaman yanında olduğumuzu belirtir ve yeni görevinde başarılar dileriz.

Prof. Dr. Murat Develioğlu 1975 İstanbul doğumludur. 1994 yılında Galatasaray Lisesi mezuniyetinin ardından Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde lisans öğrenimini ve yine Galatasaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisansını tamamlamıştır. Doktora derecesini 2001 – 2005 yılları arasında İsviçre Neuchâtel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamlayan Develioğlu okuduğu kuruma geri dönerek Galatasaray Üniversitesi'nde akademik kariyerine devam etmiştir. 2006 yılında yardımcı doçent, 2012'de doçent, 2018 yılında profesörlük ünvanlarını Galatasaray Üniversitesi'nden alan Prof. Dr. Hüseyin Murat Develioğlu'nun özellikle Borçlar Hukuku ve Medeni Hukuk üzerine ulusal ve uluslararası mecrada yayınlanmış çok sayıda makale, kitap ve tebliği bulunmaktadır. Evli ve iki çocuk babası olan yeni Müdürümüz, Derneğimizin ve Galatasaray Spor Kulübü'nün 25 yıllık üyesidir.