Üstün Başarı Gösteren Kardeşlerimizi Tebrik Ederiz

Mektebimiz 10 F sınıfı öğrencilerinden kardeşimiz Berkan Tarak; Uluslararası Mendeleyev Kimya Olimpiyatı'nda Altın madalya kazanarak uluslararası bir başarıya, Tübitak Ulusal Kimya Olimpiyatı'nda Altın madalya kazanarak ise ulusal bir başarıya imza atmış ve Galatasaray Eğitim Vakfı tarafından "Abdurrahman Şeref Üstün Başarı Ödülü" ile ödüllendirilmiştir.

Ayrıca, bu başarısının yanısıra Berkan kardeşimiz, Tübitak Ulusal Bilgisayar Olimpiyatı'nda Bronz madalya kazanan Mektebimiz 11 B sınıfı öğrencilerinden kardeşimiz Ege Çınar ve yine aynı olimpiyatta millî takım ön çalışmalarına davet edilen kardeşimiz Yağız Bozbaş ile birlikte Galatasaray Eğitim Vakfı tarafından "GSL Feza Gürsey Fen-Araştırma Ödülü" ile ödüllendirilmiştir.

Kardeşlerimizin bu üstün başarıları Camiamızı gururlandırmıştır. Kardeşlerimizi yürekten tebrik eder; başarılarının ömürleri boyunca devamını dileriz.

Saygılarımızla,