Kariyer ve Sürekli Eğitim Komitesi Çalıştayına Bekliyoruz

SELANİK GEZİSİ

1. GÜN / 8 Kasım Cuma / İstanbul - Kavala – Selanik

• Saat 05:30’de Kadıköy Evlendirme Dairesi, 06:00’da Levent’ten 06:30’da Bakırköy Ömür Plaza önünden hareketle İpsala sınır kapısına yolculuk.

• Pasaport işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kavala’ya Hareket, Kavala’ya varışı takiben panoramik şehir turu: su kemerleri, liman, kale, eski ve yeni şehir, Akropolis, deniz feneri, Kavalalı Mehmet Ali Paşa’nın evi. Öğle yemeği için serbest zaman, ardından Selanik’e hareket.

• Selanik’e varış, otele yerleşme. Akşam yemeği serbest. Otelde konaklama.

2. GÜN / 9 Kasım Cumartesi / Selanik

Sabah kahvaltısının ardından, Atatürk’ün evinin ziyaret edilmesi ve panoramik şehir turu: kordon, Beyaz Kule, Büyük İskender Heykeli, Osmanlı ve Bizans eserleri, Aristoteles ve Elefterios meydanları.

• Öğle yemeği için serbest zaman.

• Akşam yemeği serbest.

• Otelde konaklama

3. GÜN / 10 Kasım Pazar / Selanik - İskeçe - Dedeağaç – İstanbul

• Sabah kahvaltısını takiben, 09:05’te Atatürk’ün evi önünde saygı duruşunun ardından dönüş yolculuğu için hareket. İskeçe Turu ardından Porto Lagos’ta fotoğraf molası ve Dedeağaç’ta kısa bir molanın ardından İpsala sınır kapısına varış.

• Pasaport ve sınır işlemlerini takiben Free Shop alışverişinin ardından İstanbul’a hareket.

• Akşam saatlerinde İstanbul’a varış.

FİYAT:

İki kişilik odada kişi başı : 175 EUR

Tek kişilik oda farkı : 75 EUR

Aynı odada 3. Kişi : 140 EUR

Fiyata Dâhil Hizmetler İstanbul - Selanik - İstanbul arası otobüsle ulaşım. Selanik’de 2 gece 3* otelde oda & kahvaltı bazında konaklama. Programda belirtilen tüm turlar. Türkçe rehberlik hizmetleri. Mecburi Seyahat Sigortası.

Fiyata Dâhil Olmayan Hizmetler Tüm yemekler. Müze giriş ücretleri. Kişisel harcamalar. İstanbul dışından gelen yolcular için İstanbul’a ulaşım. Yurt dışı çıkış pulu (50 TL). Schengen vize ücreti Rehberlere ve şoförlere verilecek bahşişler.

İletişim listesinden çıkmak istiyorsanız tıklayın. Galatasaraylılar Derneği | (212) 278 8497 | Çalıkuşu Sokak No:7 Levent Beşiktaş İstanbul | dernek@galatasaraylilardernegi.org.tr