İzcilik Kulübümüz Desteklerinizi Bekliyor

Geleneği Yaşatmak İçin İzcilerimizin Yanındayız, İzcilik Kulübümüz Desteklerimizi Bekliyor

Galatasaray Lisesi İzcilik Kulübü’nün temelleri 1910 yılında Ahmet Robenson tarafından atıldı.

Türkiye’de kurulan ilk izcilik oymağı olan kulüp, Türkiye İzcilik Federasyonu’na bir numaralı üye olarak kaydoldu. Mektebimizin izcilik oymağı uluslararası alanda defalarca ülkemizi temsil etti. İzcaz oluşumuyla sanatta öne çıktığı gibi, bu konuda da dünyada ilk örneği oluşturdu.

Şimdi,Mektebimizdeki 155. dönem kardeşlerimiz bu kültürü ve geleneği yaşatmak için büyük bir heyecanla harekete geçti. Öyle bir heyecan ki kamp malzemeleri, ulaşım, barınma ve yiyecek harcamalarının tamamı için kendi bütçelerini kullanıyor, izciliğin doğasında olan kampları maalesef minimum standartlarda gerçekleştirebiliyorlar.

Yanlarına aldıkları 156 ve 157. dönemden kardeşlerimizle düzenli bir şekilde izcilik faaliyetleri yürütüyorlar. Hedefleri yeni gelen kardeşlerimizi de izcilik dünyasıyla tanıştırmak ve okulumuzu bu alanda hak ettiği gibi, geçmişine yakışır bir şekilde ülkemizde ve dünyada temsil etmek.

Galatasaraylılar Derneği olarak kardeşlerimizin Galatasaray’da izcilik geleneğini yaşatmak için çabalarını önemsiyor, ilgilenen üyelerimizi aşağıda verdiğimiz adreslere bağış yaparak, kardeşlerimizi desteklemeye davet ediyoruz.

Saygılarımızla, 

Galatasaraylılar Derneği

Hesap Numarası:

Akbank, Levent Şube (0175), 0237689

IBAN : TR530004600175888000237689

Galatasaray İzcileri Fonu : 

https://fonzip.com/gsd/galatasaray-izcileri-fonu