86. Galatasaraylılar Pilavı

Sevgili Galatasaraylılar,

Bu yaz Pilav evde yenecek, gelenek sürecek!

1934 yılından beri her haziranın ilk pazar günü camiamızı Mektep’te toplayarak Galatasaraylılık ruhunun devamlılığına en büyük katkıyı yapan Galatasaraylılar Derneği olarak, küresel pandemi önlemleri sebebiyle bu yılki Pilav buluşmamızı ileri bir tarihe ertelemek zorunda kaldık. Ertelemeye karşın, bu köklü geleneği her koşulda sürdürmek için Galatasaraylılarla Pilav’ı Mektep yerine, yine 7 haziran 2020 tarihinde evlerinde buluşturmayı düşündük. Geleneğimizi sizlerle buluşturabilmek için bir sipariş formu hazırladık. Aşağıdaki linke tıklayarak formu doldurabilir, siparişlerinizi bize iletebilirsiniz. Pilav’ın derneğimizin en önemli organizasyonu olduğunu hatırlatarak Galatasaray tarihinin ilk mobil Pilav’ına eksiksiz katılımınızı bekliyoruz.

Mangez votre Pilav à la maison et payez votre aidat ki, Cemiyet yaşasın.

Galatasaraylılar Derneği

Pilav Sipariş Formu İçin Tıklayınız.